Parent Warmline: 1-833-REACH-OR / 1-833-732-2467

Miješanje slotova i live igara tijekom jedne sesije

Home Forums Community Discussions Miješanje slotova i live igara tijekom jedne sesije

• Author
    lanamiller
    Participant

Prije nekoliko dana sam igrao u online kasinu skoro dva sata i shvatio da mi brzo dosadi ako vrtim samo jedan slot. Zato sam počeo malo eksperimentirati – odigram desetak spinova na jednom slotu, pa se prebacim na drugi, a ponekad otvorim i live rulet samo da promijenim ritam. Zanimljivo je da mi je tako igra ispala puno zabavnija. Nije bilo nekog velikog dobitka, ali sam nekoliko puta aktivirao male bonuse i to me držalo u igri puno duže nego inače.

ParaEagle
    Participant

I ja imam sličan način igranja. Kad predugo ostanem na jednom slotu, sve počne izgledati isto i igra postane pomalo mehanička. Zato volim mijenjati igre tijekom jedne sesije. U zadnje vrijeme često koristim gransino.com.hr jer tamo mogu jednostavno prelaziti sa slotova na live stolove bez traženja drugog mjesta za igranje. Obično prvo pokrenem nekoliko slotova s manjim ulozima da vidim kakve imaju bonus funkcije, a ako mi to dosadi, prebacim se na live blackjack ili rulet. Na taj način igranje mi djeluje opuštenije i imam osjećaj da stalno otkrivam nešto novo.

andryskott
    Participant

Kod takvih igara uvijek postoji ona mala doza napetosti koja se pojavi dok čekaš rezultat. Ponekad se ništa posebno ne dogodi, a onda odjednom dođe mali dobitak ili neka neočekivana animacija i odmah ti vrati pažnju. Ta neizvjesnost je zapravo najveći dio cijelog iskustva.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Join the Community

Sign up to receive the monthly newsletter, the very latest from Reach Out Oregon.

By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Reach Out Oregon. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Thanks for Reaching Out

Thank you for your interest in volunteering with Reach Out Oregon. Please complete the form below.

Please select a valid form

By submitting this form you are confirming that you are at least 18 years of age and that you agree to all Reach Out Oregon Terms of Use and Privacy Rights.

Thanks for Reaching Out

Thank you for sharing information about a needed resource. Please complete the form below.

Request a Resource Form
Attachment

Maximum file size: 5MB

By submitting this form you are confirming that you are at least 18 years of age and that you agree to all Reach Out Oregon Terms of Use and Privacy Rights.